Loading ...

Press Release 1 : 29.07.2017-Delhi State | Bharatiya Janata Party

Press Release 1 : 29.07.2017-Delhi State

  •  /5
    Avg: 0 / 5 (0votes)
  • (0)
  • (182)
Published: 01/08/17 5:21 PM by Delhi BJP

FATHER OF DELHI BJP MEDIA HEAD PASSES AWAY

 

New Delhi, 29th July.  Delhi BJP Incharge Shri Shyam Jaju and Pradesh President Shri Manoj Tiwari have expressed their deep sorrow over the death of Shri Inderjeet Verma Father of Pradesh Media Department Head Shri Mahesh Verma. Both the leaders consoled Shri Mahesh Verma & the family members and prayed the God to give peace to the departed soul.

 

90 years old Shri Inderjeet Verma died in the Friday midnight and he was cremated at Lodhi Road Crematorium according to Hindu rites.

 

BJP National Spokesperson Shri Shahnawaz Hussain, Pradesh Organization General Secretary Shri Siddharthan, Pradesh Office bearers Shri Rajesh Bhatia, Shri Rajiv Babbar, Shri Abhay Verma, Shri Ashok Goel, Shri Naveen Kumar, Shri Praveen Shankar Kapoor, Shri Shailender Singh Monty, Shri Neelkant Bakshi, Shri Anand Trivedi and large number of administrative & Police officers besides the family members took part in the last rites.

 

Shri Inderjeet Verma’s sons Shri Umesh Verma, Shri Mahesh Verma and Shri Tarunam Verma performed the last rites.  

 

दिल्ली भाजपा ने मीडिया प्रमुख के पिता का आकस्मिक निधन 


    नई दिल्ली, 29 जुलाई।  दिल्ली भाजपा के प्रभारी श्री श्याम जाजू, एवं प्रदेश अध्यक्ष श्री मनोज तिवारी ने प्रदेश भाजपा के मीडिया प्रमुख श्री महेश वर्मा के पिता श्री इंदरजीत वर्मा के आकस्मिक निधन पर गहरा शोक व्यक्त किया है।  उन्होंने श्री महेश वर्मा एवं परिजनों को सांत्वना दी और प्रार्थना की कि ईश्वर दिवंगत आत्मा को अपने श्रीचरणों में स्थान दें।
  
    90 वर्षीय श्री इंदरजीत वर्मा का निधन शुक्रवार मध्य रात्रि के समय हुआ और विधि अनुसार उनका अंमित संस्कार लोधी रोड श्मशानघाट पर आज दोपहर किया गया।

    अंतिम संस्कार में भाजपा के राष्ट्रीय प्रवक्ता श्री शहनवाज हुसैन, प्रदेश संगठन महामंत्री श्री सिद्धार्थन, प्रदेश पदाधिकारी श्री राजेश भाटिया, श्री राजीव बब्बर, श्री अभय वर्मा, श्री अशोक गोयल, श्री नवीन कुमार, श्री प्रवीण शंकर कपूर, श्री शैलेन्द्र सिंह मोन्टी, श्री नीलकांत बक्शी, श्री आनंद त्रिवेदी के अतिरिक्त बड़ी संख्या में प्रशासनिक एवं पुलिस अधिकारी और उनके परिजन सम्मिलित हुये।

    श्री इंदरजीत वर्मा का अंतिम संस्कार उनके सुपुत्रों श्री उमेश वर्मा, श्री महेश वर्मा एवं श्री तरूनम वर्मा ने किया।  

(MAHESH VERMA)                                                                 

Head of Media Department  

+919013336116                                                           

(PRAVEEN SHANKAR KAPOOR)  

Co-Head of Media Department   

+919811040330

Gaurav Rauniyaar likes this.
 

Comments (no comments yet)

Top News